1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
YAMATO, JAPÁN DOBOSOK / RAION - HOWL OF LION
Papp László Budapest Sportaréna
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
803 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Yamato és az Oroszlánok A 20 éves jubileumi koncertturné után újra Magyarországon, vadonatúj műsorral lép fel a japán Yamato, taiko-dob együttes. Legújabb előadásuk, a Raion – Howl of Lion 2014. október 19-én 19 órakor látható Budapesten, a Papp László Sportarénában.

A magyar közönséget már többször ámulatba ejtette a Yamato japán dobtársulat. A lélegzetelállítóan látványos produkció tagjai hihetetlen nagy fegyelemmel készülnek koncertjeikre. Életüket a gamushara jegyében töltik, ami kicsit hasonló a shaolin kolostorban élők életéhez. Szerzetesi szigorhoz hasonló, fegyelmezett életet élnek, aminek része a folyamatos fizikai edzés és egyéni meditálás, koncentráció azért, hogy az előadások alkalmával lehető legmagasabb színvonalon teljesítsenek. A modern taiko-dobolás a XX. század közepén alakult ki, amikor a különböző japán dobfajtákból egységes kamarazene szólamait alakította ki Oguchi Daihachi. A század végére akkora népszerűséget szerzett a műfaj, ami Japán-szerte több mint ötezer különböző zenekar megalakulását eredményezte. A Yamato társulat 1993-as megalakulása óta a világ minden táján bemutatta már produkcióját, az elmúlt 21 évben csaknem 3000 fellépésük volt. Előadásaik során nem csak a dobosok, hanem a közönség is egy különleges tudatállapotba kerül Olyankor nem gondolkodik a jövőn, nem ítélkezik és nem mérlegel, csupán aláveti magát a célhoz vezető útnak. A néző is és a dobos is egyaránt saját élte uralkodójává válik, akárcsak az oroszlánok, akiknek lenyűgöző ereje és méltóságteljes egyénisége adta az ihletet a legújabb, Raion – Howl of Lion című előadáshoz.   Rendezvényünk kerekesszékkel ingyen látogatható.
Azonban egy 0 Ft-os jegyet váltani kell , ezt a megadott email címre elküldjük e-ticket formában.
A kísérő  pótszéken fog helyet foglalni az előadás alatt, neki a legolcsóbb kategóriából (6500 Ft ) kell jegyet váltania .
Összesen 8 db ilyen hely áll rendelkezésre (plusz a kísérők).
Továbbiakról érdeklődni a konicsiva@yamato.hu email címen lehet.
 

Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna
Budapest, 1143, Stefánia út 2.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!