Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENE ÉS KÉP – MEDGYESI ZSOLT KONCERTJE
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi-Kamaraszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 439 értékelés alapján
  Leírás
Medgyesi Zsolt zongoraművész (Junior Prima-díjas) koncertje Műsoron Beethoven, Chopin, Schumann, Liszt és Debussy művei. A koncertet Husztik Dániel fotóiból összeállított vetítés kíséri.

A két fiatal művész célja ezzel a különleges koncerttel, hogy a megszokott kereteket túllépve, a klasszikus értelemben vett zongoraest és a fotókiállítás határait kissé összemosva egy olyan képi és hangi élményt közvetítsenek a közönségnek, amelyet külön-külön nem tudnának. Különösen azt szeretnék megmutatni, hogyan tudja a zene élettel, új színekkel megtölteni a képeket – és fordítva, milyen többletet adhat a vizualitás a befogadó számára. Medgyesi Zsolt 1993-ban született, zenei tanulmányait a budapesti Járdányi Pál Zeneiskolában kezdte Gergelyné Knapp Éva tanítványaként. Jelenleg a bécsi Zeneművészeti Egyetem zongora szakos hallgatója. Rendszeres szakmai támogatást kap Bogányi Gergelytől, akivel közösen koncertezhetett a Zeneakadémián, valamint a Művészetek Palotájában. Kurzusokon Baranyay Lászlótól, Bogányi Gergelytől, Vásáry Tamástól és György Ádámtól vett órákat. A 2011-es bécsi nemzetközi Bartók Béla zongoraversenyen első helyezést ért el, 2012-ben Magyar Zeneművészet kategóriában Junior Prima díjat kapott
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?