Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BEATRICE
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1037 értékelés alapján
  Leírás
"Már csak emlék...". És mennyi zenekar van, aki ilyen múlttal a háta mögött, mint a Beatrice, tényleg csak emlék. Itt ez a fickó, akinek nem tett rosszat a kereskedelmi média, aki tornacipőben és bőrnadrágban még mindig hiteles, aki mögött egy nagyon feszesen muzsikáló zenekar tolja a rockot. Egy olyan banda maradt a "Ricse", akinek a koncertjén idős és fiatal együtt üvölti a Nagyvárosi farkast éppen úgy, mint a motorosok jóemberségéről szóló modernebb dalokat. Hitelesség! Ez az a szó, ami a legjobban jellemzi ezt a produkciót, és a szabadszájú széllel szembe p....ás gondolata. Ilyen volt, és ilyen maradt a "nemzet csótánya", őt nézve pedig olthatatlan vágyat érzünk, hogy ilyen vénemberré szeretnénk válni!

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?