Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÓTH VIKTOR ARURA TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A magyar improvizatív jazz kiemelkedő muzsikusaiból álló triót éppen egy éve, július 5-én hallhatták először az Opus Jazz Klub látogatói.

Az akkor még viszonylag szűk közönséget lenyűgözte a muzsikusok közti folyamatos interakcióból áradó energia, a virtuóz játék és a lényegre törő kompozíciók. Alighanem az ezt követő komoly szájpropagandának is betudható, hogy a trió következő, idén februárban adott koncertjén már egy dugig telt Opus közönsége figyelte visszafojtott figyelemmel a csapat új, a korábbiaktól eltérően szokatlanul visszafogott, erős érzelmi töltésű, balladai hangulatú programját. A koncert felvételéből készült Szemed kincse című CD-t ezen lemezbemutató koncert során adja először közre a BMC Records. Tóth Viktor - szaxofon
Lukács Miklós - cimbalom
Orbán György - nagybőgő
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?