Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROCKABILLY HAJÓ
Zsófia Rendezvényhajó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A rockabilly egy markáns zenei műfaj, amely az 1950-es évek Amerikájában tűnt fel. A stílus legnagyobb és legnevesebb képviselője Elvis Presley volt. A rockabilly azonban nem csak egy zenei irányzat, hanem egy életérzés, amely napjainkban reneszánszát éli. A stílus jellemző hajviselete éppúgy, mint jellegzetes ruhái egyre nagyobb teret hódítanak. A korábban szex-szimbólumnak számítói pin up görlök ma a rockabilly nőideáljai.

Két zenekar és egy dj idézi meg számunkra ezt a szabad és vad, szexi és őrült világot. Ki ne akarna egy estére részese lenni egy ilyen életérzésnek?

A Prison Band egy különösen veszélyes rockabilly csapat, még a nevüket is Elvis Jailhouse Rock-jából „lopták”. A bandatagok korábbi, rettegett szervezetekből verbuválódtak össze. Az országhatárokra fittyet hányva, garázdálkodnak német vagy francia rockabilly fesztiválokon, esetleg olasz rock & roll klubokban, de látták már őket Ausztriában is, Európa legnagyobb Harley-Davidson találkozóján. Magyarországon gyakran megfigyelhetők amerikai autós és motoros rendezvényeken. Az sem meglepő, ha AC/DC-, Aerosmith- vagy éppen Michael Jackson-dalokat rabolnak, s erőszakkal, bőgőcsattogásos rockabilly-t gyúrnak belőle.

Az Ed Philips & The Memphis Patrol legénysége Elvis Presley legdögösebb dalait viszi színpadra egy Európában teljesen egyedülálló image-dzsel és energiával. A nemzetközi hírű, magyar rock & roll előadóművészek/ zenészek szuperprodukciója egyedi show-elemekkel eleveníti fel a műfaj koronázatlan királyának mindenki által ismert slágereit (Blue Suede Shoes, Hound Dog, Jailhouse Rock, Ready Teddy, Heartbreak Hotel, Burning Love, Viva Las Vegas). A fergeteges Elvis-őrületet a banda amerikai katonai egyenruhában teszi ellenállhatatlanná, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel.

Nyitás 20 órakor

Indulás és koncert 21 órakor

Kikötés 23 órakor

Zárás éjfélkor
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1052, Petőfi tér 9. számú kikötő Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?