Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
100 ÉV ORFEUM
Budaörsi Latinovits Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
hajdani orfeumok emlékezetes világát az egykori kávéházak hangulatával ötvözve idézi meg a Budaörsi Latinovits Színház. A színpadon hat színész és egy zenekar – semmi sem szab határt fantáziánk, emlékeink szárnyalásának. Darvas Ferenc, e világ egyik leghivatottabb szakértője válogatásában, olyan dalok csendülnek fel például, mint a Gyere, te nímand, a Fizetek főúr, A valaki kell nekem is, vagy hogy Az ész a fontos, nem a haj…

1908-tól 1933-ig az Erzsébet körúti Royal Orfeum volt a főváros legszínvonalasabb mulatóhelye. Olyan hely, ahol az irodalmi és a színházi élet nagyjai, de politikusok, üzletemberek is megfordultak. Ahol sikk volt mulatni, ahol szerelmek születtek, vagy akár komoly üzletek köttettek. Főrendező Herczeg Jenő, karmester Márkus Alfréd, díszlettervező évtizedekig Vogel Eric volt. Utóbb átépítették, működött Royal Színház, Royal Varietészínház, Revüszínház és más egyéb neveken, a háború után pl. Royal Revü Varieté, sőt Fővárosi Víg Színház elnevezéssel is. Működése alatt remek kabarészerzőknek, zeneszerzőknek adott állandó fórumot, fellépett mások mellett Josephine Baker, Szőke Szakáll, Nagy Endre is. Az épületet 1955-ben lebontották. 
  Szereposztás
munkatárs 
Juhász Gabriella 
Petra 
Páder Petra 
Emőke 
Zsigmond Emőke 
Jancsi 
Szemenyei János 
Kristóf 
Ódor Kristóf 
Mariann 
Molnár Mariann 
  Stáblista
zenekar 
Darvas Kristóf 
zenekar 
Veér Bertalan 
Egyéb 
Veér Csongor 
zenekar 
szendrőfi balázs 
zenekar 
Tóth János 
zenekar 
Nagy Zsolt 
János 
Háda János 
zenei vezető, zongorista 
Darvas Ferenc 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Latinovits Színházban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?