Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

DZSOPATÁN ÉS GÁSZTONFILD 2014/2015 II.
Concerto Budapest - Concerto Zeneház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 187 értékelés alapján
  Leírás
Októberben újra indult a Concerto Budapest szimfonikus zenekar ifjúsági sorozata, a Dzsopatán és Gásztonfild. Mint azt már évek óta megszokhattuk, a sorozat mindig irodalmi témát dolgoz fel sok zenével– az idei regények Defoe: Robinson Crusoe, Jókai: A nagyenyedi két fűzfa, Cervantes: Don Quijote, és Krúdy Szindbádja.

A koncerteken a gyerekek, szülők és nagyszülők közösen ismerkedhetnek az irodalmi témákkal számtalan utalás, játékos asszociáció, és természetesen a zene segítségével: a szereplőkhöz köthető hangszerekkel, a történethez kapcsolódó dalokkal, művekkel. Kísérőnk újra Lakatos György fagottművész lesz, a program megálmodója, művészeti vezetője, aki játékmester, karmester, mesélő és szereplő is egyben. 2014. december 7. vasárnap 11:00 Jókai Mór: A nagyenyedi két fűzfa Házigazda: Lakatos György
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Zeneházban elég, ha okostelefonon bemutatod a jegyed.
  Cím
  Hogy tetszett?