Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PESTI TANGÓ SZALON
Columbus Étterem & Pub

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.1 / 10) - 32 értékelés alapján
  Leírás
Tangó show a Columbus hajón. Buenos Aires-i kikötői hangulat, varázslatos élőzene és tánc egy három fogásos vacsora mellől.

Pesti Tangó Szalon Szenvedély és harmónia a Dunán Fellépők: Gianpiero Galdi & Maria Filali Időpont: 2014. június 15., vasárnap 20:00 Helyszín: Columbus hajó és terasz (1051 Budapest, Vigadó tér 4.) A Pesti Tangó Szalon résztvevői a Buenos Aires-i kikötői hangulatot felidézve, egy háromfogásos vacsora mellett merülhetnek el a varázslatos élőzene és a tánc látványában a Columbus hajón. A tangóhoz vezető legrövidebb út Buenos Airesen át vezet, ezt az est fellépői is bejárták, de táncukban Firenze és Párizs hatása éppúgy érezhető. Gianpiero szerint a tangó a spirituális belső hatalom kulcsa, melynek alapja a természeti törvények ismerete, az odaadó figyelem és a zeneiség. A 3 fogásos latin vacsorával gazdagított esten a hangulatos zenéről a házigazda Tango Harmony Zenekar gondoskodik. Tango Harmony A zenekar Bartha Katalin vezetésével  1998-ban alakult. Az együttest magával ragadta az argentin Astor Piazzolla műveiből áramló lüktetés, rögtön beleszeretett ebbe a zenébe és elkezdte a saját együttesre hangszerelt repertoár kialakítását. Azóta folyamatosan bővülő repertoárral szerepel önálló koncerteken és táncos előadásokon egyaránt. Nem csak Piazzolla zenéit, de a tradicionális tangó tánczenéket is játssza: tangókat, milongákat és valsokat, valamint Lázár György saját szerzeményeit is.   Tagok: Bartha Katalin - hegedű, művészeti vezető Lázár György - zongora Nagy Ottó – gordonka, viola da gamba Piukovics Gábor – nagybőgő Babicsek Bernát - harmonika Bartha Péter -  bandoneon
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?