Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁTYÁS AZ IGAZSÁGOS
Pasaréti Honvéd Lovarda

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Nemzeti Lovas Színház Pintér Tibor rendezésében a magyar történelem egyik legendás, nagy alakjának történetét dolgozza fel ebben a nagyszabású, új, magyar rockoperában.

Mátyás királyt Magyarország legnépszerûbb királyaként emlegetik, akinek talán történelmünk során elôször sikerült úgy felvirágoztatni hazánkat, hogy azt európai mércével mérve is elismerték. A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetôen, a róla szóló legendás mesék elemeibôl táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményt. Egy csodálatos idôutazásra hívjuk nézôinket a Honvéd Lovardába, ahol fergeteges látvánnyal, gyönyörû, erre a célra képzett lovakkal, kiváló musicalszínészeinkkel és táncosainkkal egyedülálló szórakozást nyújtunk. A HELYFOGLALÁS ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK!  
  Szereposztás
Mátyás 
Buch Tibor 
Szilágyi Erzsébet 
Papadimitriu Athina 
Kinizsi Pál 
Pintér Tibor 
Fekete Lovag 
Kaszás Géza 
Udvari Bolond 
Várfi Sándor 
Török szultán 
Bencze Sándor 
Török szultán lánya 
Békefi Viktória 
Püspök 
Makrai Pál 
Kis Mátyás 
Mohácsi Márk 
Kis Kinizsi  
Bakos Attila 
Beatrix 
Szabó Dorottya 
  Stáblista
Rendező 
Pintér Tibor 
Koreográfia 
Nádasdy András 
Koreográfia 
Patuzzi Mónika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?