Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRINTÉS SZÍNHÁZ – BODYSSEY 19:00
Láthatatlan Kiállítás - Érintés Színház – Bodyssey 19:00

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Érintés Színház Bodyssey – Testodüsszeia

A Láthatatlan Kiállítás egy olyan különleges hiánypótló színházi előadással bővíti programját, melyen látók –és látássérültek ugyanazt az élményt élik át, ugyanazon érzékszerveiket használják, és együtt válnak aktív szereplőivé egy klasszikus történetnek. A Bodyssey-Testodüsszeia egy olyan speciális kalandtúra és érintésterápia, mely során a színészek a résztvevőket meghatározott dramaturgiai helyzetekbe, történetekbe helyezik, amelyekre ők hús-vér valójukban jelen lévő, többi érzékszervüket is mozgósító résztvevőként reagálnak. A közönség tagjai nem kívülálló befogadók vagy „nézők”, hanem „érzők”, szemük egy szemmaszkkal van elfedve, így csupán a hangokra, illetve az érintésekre támaszkodva válnak részesévé Odüsszeusz utazásainak. A színészek pedig kísérők, akik felidézik, eljátsszák a mesét, eldünnyögik, elringatják, eldögönyözik. A Bodyssey – Testodüsszeia következő alkalommal 2014-06-19-én megrendezésre a Láthatatlan Kiállításon. Az előadások kezdete: 19:00 és 20:30 A program ideje 1 óra !
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől az eladóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus utca 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?