Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉNEKEK ÉNEKE - CSORDÁS KLÁRA ÉS JEFF COHEN ESTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Goldmark terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Csordás Klára és Jeff Cohen estje Népzene, világzene Csordás Klára - mezzoszoprán Jeff Cohen - zongora

A koncerten zsidó származású zeneszerzők dalai és áriái hangzanak el németül, angoul, franciául, magyarul és jiddisül (magyar fordítással feliratozva) - Mendelssohn , Mahler, Korngold, Schönberg, Offenbach, Hahn,Weill, Bernstein és Gershwin műveiből válogattunk, a zsidó zeneszerzőknek tett tiszteletünk jeléül. 
Csordás KIára és ]eff Cohen több mint tíz éve dolgoznak együtt, jelenleg mindketten Párizsban élnek. 

Klára, mezzoszoprán operaénekesnő, nemzetközi pályáját a Liszt Ferenc Zeneakadémia elvégzését követően Bécsben kezdte. Azóta rendszeres fellépője Európa, és Amerika színpadainak, koncerttermeinek. A kortárs zenével egész karrierje folyamán szoros kapcsolatban állt. Mauricio Kagellel sok éves együttműködés fűzte össze. Olyan jelentős zeneszerzőkkel dolgozott már együtt személyesen, mint Wolfgang Rihm, Kurtág György, Sofia Gubaidulina, Bent S?rensen, Matthias Pintscher, Eötvös Péter, Salvatore Sciarrino. Széles oratórium repertoárja mellett nagy súlyt fektetet a daléneklésre is. Megjelent lemezei: Bartók: Songs (Pyramid), Chants Sacrés (Forlane).

Parnere, Jeff Cohen tanulmányait a Peabody Konzeruatóriumban, Baltimore-ban kezdte, majdFranciaországban a Conservatoire National de Paris-ban folytatta zongora és kamarazeneszakon. A zongorista Jeff számos énekessel és hangszeres zenésszel műkodött együtt, úgy,mint Roberto Alagna, Anderson, Cecilia Bartoli, Jean-Paul Fouchécourt, Angela Gheorghiu,François Le Roux és Dame Felicity Lott. 2006-ban a francia állam Chevalier des Arts et desLettres kitüntetésben részesítette. 

A Fesztiválon először mutatkozik be a formáció
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?