Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HOLDFÉNY ESTEK, HEGEDŰS ENDRE CHOPIN HANGVERSENYE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A zongora poétájának műveiből összeállított program hű keresztmetszetét adja a nagy lengyel zeneszező munkásságának. Hegedűs Endre interpretációit hallgatva azt is megérthetjük, miért mondta Schumann erről a zenéről: virágok közé rejtett ágyúk. A noktürnök, prelűdök, etűdök, polonézek, scherzok világa megrendítő drámaiságot és filozófiai mélységet rejt a szíveket rabul ejtő, más szerzők műveivel össze nem téveszthető lírai dallamosság mögött.

Műsor:

b-moll scherzo, op.31

Prelűdök, op.28:

h-moll, No.6, A-dúr, no.7, c-moll, No.20, Desz-dúr „Esőcsepp”, No.15 és Asz-dúr, No.17

A-dúr polonéz, op.40

Etűdök, op.25:

Asz-dúr „Hárfa”, No.1 és f-moll, No.2

g-moll ballada, op.23

- szünet -

Asz-dúr „Hősi” polonéz, op.53

f-moll fantázia, op.49

cisz-moll „Fantaisie” impromptu, op.66

Etűdök:

cisz-moll, op.10 No.4 és Gesz-dúr, op.25 No.9
Keringők, op.64:

cisz-moll, No.2 és Desz-dúr „Perc”, No.1

Andante spianato és nagy polonéz brillante, op.22

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?