Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HEJ, BARÁTOM... - VUJICSICS EGYÜTTES ÉS SZÖRÉNYI LEVENTE
Szentendrei Teátrum és Nyár - MűvészetMalom udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 182 értékelés alapján
  Leírás
VUJICSICS EGYÜTTES koncertje, vendég: SZÖRÉNYI LEVENTE

Vannak rég várt, elkerülhetetlen találkozások. Mi ifjú korunktól ezt éreztük az Illés együttes jó néhány - nemcsak népzenei, de egyenesen - „szerbes-horvátos” karakterű száma hallatán. Valamikor a motivika, a harmonizáció, a hangsor, valamikor a zárlat tette félreismerhetetlenné számunkra: ezek a dallamok tamburák, harmonikák, hegedűk, frulicák, gajdék után kiáltanak. Eltelt közel négy évtized, amikor egy-egy közelmúltban adódott közös fellépés során derült ki, hogy Szörényi Levente és a Vujicsics kapcsolatának új dimenziói nyíltak. A „hazai pálya”, a gyönyörű helyszín és a közönség visszaváró tapsai számunkra is különösen várva-várt eseménnyé teszik szentendrei hangversenyünket, a magyar zenei élet egyik legendás alakjának közreműködésével. - Vujicsics együttes Az együttes tagjai: Borbély Mihály - szaxofon, klarinét, tárogató, furulya, okarina, dvojnice, brácstambura Eredics Gábor - basszprímtambura, tambura samica, harmonika, karaduzen, ének Eredics Kálmán - bőgő, tamburabőgő, tarabuka, tapan Brczán Miroszláv - csellótambura, brácsatambura, ének Szendrődi Ferenc - prímtambura, basszprímtambura, litarka, brácsatambura Eredics Áron - prímtambura, basszprímtambura, csellótambura, tarabuka, tapan, ének Vizeli Balázs - hegedű vendég: Szörényi Levente – ének, gitár
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?