Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MA ÉJJEL SZABAD VAGYOK
Éless-Szín - Hotel Bál Resort (volt Ramada) konferenciaterme

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.5 / 10) - 41 értékelés alapján
  Leírás
Vaszary János: MA ÉJJEL SZABAD VAGYOK bohózat zenével, 3 felvonásban

Szereposztás: MICI: NYERTES ZSUZSA
PÉTER: TÓTH ROLAND
IVÁN: KAUTZKY ARMAND
ÖDÖN: KONCZ GÁBOR
ADÉL:  BORBÁTH OTTÍLIA
MÁRTA: MADÁR VERONIKA
FÜLÖP: KERTÉSZ PÉTER
FÜLÖPNÉ: VALLER GABRIELLA
ILONKA: SIMONYI RÉKA
PORTÁS: ÉLESS BÉLA
SZOBALÁNY: PLASZKÓ ÉVA Jelmez: Rományi Nóra, Muladi Klára Díszlet-játéktér: Urbanek Attila Zene: Kokavecz Iván    Koreográfus: Bakó Gábor A rendező munkatársa: P. Tóth Erzsébet Rendező: ÉLESS BÉLA „Tudja, én egy kicsit félénk vagyok a nőkkel szemben. Találtam egy lányt, gazdag és kedves is volt velem. Nem mertem szerelmet vallani neki, úgyhogy gyerekkori barátomat, Ivánt kértem meg, beszéljen vele” – mondja a szeretetre méltó, ám félszeg Péter.  „Három napig éjjel-nappal beszélgettek, s végül a lány az ő menyasszonya lett!” A későbbi események sodrában azonban minden úgy alakul, mintha Péter gátlástalan nőfaló lenne. A Balaton partján vagyunk, a múlt század 30-40-es éveiben. De lehetnénk a Riviérán is, olyan színes, érdekes a vendégsereg a kellemes szállodában. Mici (Nyertes Zsuzsa) kereset kiegészítés céljából, apróhirdetések révén vállalja, hogy „odaadó partnere” legyen különböző, jómódú férfinak. Péter (Tóth Roland) minden pénzét bedobja, hogy Ivánnal (Kautzky Armand) együtt, végre jól érezzék magukat. Ödön (Koncz Gábor) Mici férje, úgy érzi, még időben érkezik, hogy megakadályozza saját, 100. felszarvazását. Adél (Borbáth Ottília) szigorú erkölcsi elvei nem akadályozzák abban, hogy most már alkatához, igényeihez méltó partnert találjon, akár erőszakkal is! Márta (Madár Veronika) megunta az otthon „polgári” légkörét és valódi kalandokra vágyik. No, és megérkeznek Fülöpék is. (Kertész Péter és Valler Gabriella), hogy meglepjék Ivánt, aki már eljegyzett vőlegénye lányuknak, Ilonkának. (Simonyi Réka) A Portás és a Szobalány (Éless Béla és Plaszkó Éva) nem csupán szolgálnak, de alakítják is az egyre kacagtatóbb helyzeteket. Ezen az estén mindenki úgy érezheti: Ma éjjel szabad vagyok! Vaszary János, a szerző – a francia bohózatok komikus helyzeteit jó érzékkel helyezi át magyar környezetbe –, igazán megérdemli, hogy felfedezzük, és együtt élvezzük bohózatát.
  Szereposztás
Mici 
Nyertes Zsuzsa 
Péter 
Tóth Roland 
Iván 
Kautzky Armand 
Ödön 
Koncz Gábor 
Adél 
Borbáth Ottilia 
Márta 
Madár Veronika 
Fülöp 
Kertész Péter 
Fülöpné 
Valler Gabriella 
Ilonka 
Boldizsár Tünde 
Portás 
Éless Béla 
Szobalány 
Plaszkó Éva 
  Stáblista
Rendező 
Éless Béla 
Rendező munkatársa 
P. Tóth Erzsébet 
Jelmez 
Rományi Nóra 
Jelmez 
Muladi Klára 
Díszlet 
Urbanek Attila 
Zene 
Kokavecz Iván 
Koreográfia 
Bakó Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
8220 Balatonalmádi, Bajcsy Zsilinszky. u. 14. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?