Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAMÁSI ÁRON: VITÉZ LÉLEK
Szentendrei Teátrum és Nyár - Városháza udvara

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A dráma az 1928-ban keletkezett Himnusz egy szamárral című elbeszélés alapján íródott: „…egyik legtökéletesebb remeke a novellairodalomnak” – mondja róla Németh László. A nemrég elhunyt Görömbei András pedig így jellemzi e művet: „Mennyi minden együtt van itt néhány lapon: háborús nyomorúság, állhatatlan hűtlenség, fájdalom, reménykedés, különcség, büszkeség, hatalmaskodás, és valamiféle természetes, mégis legendába illő szabadságvágy… Tiszta realitás és tiszta mese, miközben megjelenik benne a mítoszképző archaikus tudat is.

„Keresve sem találhatnék a világirodalomban még egy olyan szerzőt és darabot, amely most jobban illene hozzánk, az újrainduló Nemzetihez, mint Tamási Áron és a Vitéz lélek. Leginkább a derű miatt, ahogyan ez a történet megszólal” – Vidnyánszky Attila
  Szereposztás
Színész 
Trill Zsolt 
Színész 
Horváth Lajos Ottó 
Színész 
Mécs Károly 
Színész 
Martinovics Dorina 
Színész 
Reviczky Gábor 
Színész 
Tenki Réka 
Színész 
Tóth Auguszta 
Színész 
Újvári Zalán 
Színész 
Bátyi Domonkos József 
Színész 
Török Elek 
  Stáblista
Rendező 
Vidnyánszky Attila 
Zeneszerző 
Könczei Árpád 
Díszlet 
Olekszandr Bilozub 
Jelmez 
Balla Ildikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?