Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST BÁMÉSZKO - KOVÁTS KRISZTA ÉS NÁDASDY ÁDÁM ESTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Goldmark terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Budapest bámészko – Kováts Kriszta és Nádasdy Ádám estje 2014. szeptember 7. 18:00 Goldmark terem

Nádasdy Ádám nem csak felolvas a 85. Ünnepi Könyvhéten a Kossuth Kiadó gondozásában megjelenő könyvből, de énekel is, ami tőle kevésbé megszokott, bár ez igazából meglepetés! A Kováts Kriszta Kvintett közben a könyv cd-mellékletét szólaltatja meg. A dalok budapesti legendákról, helyekről és  emberekről szólnak,  Füttyös Gyuritól Rejtő Jenőig, az Andrássy úttól a Thököly útig. Aki szereti Seress Rezsőt, Jávor Pált, Karády Karalint, Domján Editet és Molnár Ferencet, aki nem bánja, ha egy dalban kiderül, hogy a Táncdalfesztivál egybeesett a csehszlovákiai bevonulással, aki szereti jól érezni magát, miközben más szemszögből láthatja és hallhatja az ismert történeteket és helyszíneket, annak itt a helye.
A könyvbemutató koncert után dedikálásra is lehetőség nyílik!
A Kováts Kriszta Kvintett tagjai: Kováts Kriszta – ének, vokál Lázár Zsigmond – billentyű, hegedű Schneider Zoltán – gitár Csuhai Barna Tibor – nagybőgő Perger Guszty – ütőhangszerek szöveg: Fábri Péter zene: Wolf Péter, Gallai Péter, Vedres Csaba, Leonard Cohen
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?