Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAZAÚT - LUKÁCS MIKLÓS TRIO
Zsidó Kulturális Fesztivál - Rumbach utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Lukács Miklós szólóban és a legkülönfélébb formációkban is olyan egyedi, magával ragadó zenét játszik cimbalmon, ami igazi különlegesség a mai zenei életben. Jellemző rá a kortárs és klasszikus zene kiforrott tolmácsolása, a dzsesszben és más műfajokban bámulatosan szabad, harmóniákban építkező improvizálás, markánsan egyéni zenei világ és hangzás.

Legújabb saját formációját, a Lukács Miklós Triót 2013-ban alakította. A trió a Cimbiózis című produkcióval már jelentős sikereket aratott az utóbbi egy évben, azonos című lemezük 2014. március 1-én jelent meg a Fonó Records gondozásában. Lukács Miklós kamarazene-szerűen komponált erre a formációra, úgy, hogy minden zenész egyforma súllyal legyen jelen. Nem ír teljes kompozíciókat, csupán irányokat. Ez a zenei szövet pedig teret enged a szabad játéknak, annak ellenére, hogy vannak kifejezetten kötött, a kortárs klasszikus zenére emlékeztető részei is. A fesztiválon adott koncerten hallhatók lesznek a Cimbiózis című lemezen játszott kompozíciók, ám a formáció egy kicsit más, és a műsor is tartogat újat. Ezúttal Lukács Miklóssal Hock Ernő játszik nagybőgőn, Baló István dobokon. A trió tagjai: Lukács Miklós - cimbalom Hock Ernő - nagybőgő Baló István – dobok   Vendég: Nick Roth (IRL)  - szaxofon
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?