Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD - PARTI NAGY L., GRECSÓ K., DÉS L. ÉS DÉS A. ESTJE
Zsidó Nyári Fesztivál - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Pár-Beszéd Parti Nagy Lajos, Grecsó Krisztián, Dés László és Dés András estje 2014.09.03. 19:30 Uránia nemzeti Filmszínház

2 kiváló író és 2 fantasztikus zenész. Korukat tekintve 2 generációt képviselnek.  
Az ő izgalmas irodalmi-zenei párbeszédüket hallhatjuk ezen az estén. Az írók mesélnek, felolvasnak általuk fontosnak és aktuálisnak tartott írásaikból, a két remek jazz muzsikus pedig zenével folytatja, követi a felolvasásokat.  A próza közben, kellő dramaturgiai pontokon megszólal a zene, hangsúlyozva, aláhúzva vagy akár ellenpontozva az egyes szöveg részeket. Így az estnek kialakul egy íve, dramaturgiája, zene-dramaturgiája.
Dés László már több alkalommal dolgozott együtt mind Parti Nagy Lajossal, mind Grecsó Kisztiánnal, de így együtt négyen most lépnek először színpadra. Különleges este várható!   
  Stáblista
Egyéb 
Dés László 
Egyéb 
Parti Nagy Lajos 
Egyéb 
Dés András 
Egyéb 
Grecsó Krisztián 
Egyéb 
Dés László 
Egyéb 
Grecsó Krisztián 
Egyéb 
Dés András 
Egyéb 
Parti Nagy Lajos 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?