Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NEM TUDHATOM - RADNÓTI ÉS KORUNK
Zsidó Nyári Fesztivál - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Nem tudhatom – Radnóti és korunk 2014.09.01. 19:30 Uránia Nemzeti Filmszínház 2014 - Radnóti Miklós halálának 70. évfordulója és a Holocaust Emlékév.

Erre az alkalomra egy rendkívül izgalmas, szuggesztív estet hozott létre két kiváló színész: Mácsai Pál, Kossuth-díjas és Fullajtár Andrea, Jászai Mari-díjas  művész, és három fantasztikus muzsikus: Dés László, Kossuth-díjas szaxofon művész, zeneszerző, Dés András, a fiatal zenész generáció legelismertebb ütőhangszeres művésze és Lukács Miklós, kimagasló tehetségű cimbalom művész. 
Nem hagyományos értelemben vett irodalmi estről van szó.  Vers, próza és zene egyedi párbeszéde a műsor. A művészeti ágak átjárhatósága, a művészek egyedi előadásmódja teszik a produkciót még különlegesebbé. 
A zenei improvizációk a prózában, versben elhangzott gondolatokat folytatják, hangsúlyozzák, vagy reflektálnak azokra.
Az esten Radnóti Miklós versein, napló részletein, korabeli írásokon, dokumentumokon kívül kortársainak írásai is szerepelnek, mind olyanok, amelyek kapcsolódnak Radnóti életéhez, munkásságához és korához, valamint korunkhoz. Mindez érdekfeszítő, megrázó, nem mindennapi összeállításban és az előadóművészek érzékeny, szuggesztív tolmácsolásában. Előadják:
Mácsai Pál
Fullajtár Andrea  Közreműködik:
Dés László
Dés András
Lukács Miklós Összeállította: Ferencz Győző 
Dramaturg: Dés László, Mácsai Pál
Rendező: Dés László 
  Stáblista
Dramaturg 
Mácsai Pál 
Egyéb 
Fullajtár Andrea 
Dramaturg 
Dés László 
Közreműködő 
Dés András 
Közreműködő 
Lukács Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?