Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

EAST ÉLETMŰKONCERT
Zichy-kastély - Zichy udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A progresszív rock legsikeresebb hazai képviselőjének zenéjét közel húszévnyi működés és több, mint ezer koncert után 1994. szeptember 24-én a Budapest Sportcsarnokban hallhatta utoljára élőben a közönség. A zenekar a POSZT (Pécsi Országos Színházi Fesztivál) felkérésére 2012. június 8-án a pécsi Kodály Központ zsúfolásig megtelt hangversenytermében lépett hosszú idő után újra színpadra. A siker minden várakozást felülmúlt. Ekkor született az elhatározás, hogy „el kell vinnünk az EAST zenéjét más városokba is. A koncertprogram az EAST szinte teljes életművét átíveli. A máig legsikeresebb első, Játékok című album (1981) teljes zeneanyagát, a Hűség című nagylemez (1982) hat opusát az eredeti felfogásban, a számokat összefűzve adják elő. A koncert további részében A szerelem sivataga (1987), a Taking the Wheel (1991) a Radio Babel (1994) albumok és Az áldozat (Szodoma) című balettzene (1984) legszebb számai, részletei hangzanak el.

A koncerten az EAST történetének két legsikeresebb formációja lép színpadra:
• 1980-1983: Zareczky Miklós – ének, Móczán Péter – basszusgitár, Pálvölgyi Géza – billentyűs hangszerek, Varga János – gitár, Király István – dob.

• 1987-1994: Móczán Péter és Pálvölgyi Géza mellett, Takáts Tamás – ének, Dorozsmai Péter – dob, közreműködők: Madarász Gábor – gitár, Czerovszky Heni - vokál, Vincze-Fekete Vera - vokál.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?