Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL
Zichy-kastély - Zichy udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
musical

Az első magyar musical Déry Tibor legendás regényéből Presser Gábor zenéjével készült. Az immár klasszikus rockmusical az Orfeusz-motívumra épül: a szerelmes férfi /József/ alászáll az „alvilágba” elragadott kedvese /Eszter/ megkeresésére. A Déry Tibor által megírt pokol az elhíresült altamonti fesztivál, ahol a Rolling Stones együttes koncertjén egy színes bőrű fiút meggyilkoltak a fékevesztett hangulatban. Ez a drámai alaphelyzet alkalmat ad az írónak arra, hogy nyíltan, megrázóan szóljon terrorról, kirekesztettségről, etnikai és szexuális másságokról, felemelje szavát a kábítószer ellen, döbbenetes erővel fogalmazza meg egy értékvesztett világban útját kereső fiatalság magányát, kétségbeesettségét, tisztaság utáni vágyát.

Presser Gábor immár slágerré vált dalai minden korosztály számára meghatározóak.

Szereplők:
Sánta László / P. Petőcz András, Stefancsik Annamária, Keresztesi László, Kovács Ágnes Magdolna, Koscsisák András, Oravecz Edit, Kiss T. István, Egyed Brigitta, Bródy Norbert, Molnár Ervin, Kiss Dávid, Szelle Dávid, Lenchés Márton, Pfitzner Andrea, Kékesi Gábor Valamint: Telegdi Kamilla, Kiss Barbara, Jenei Viktória, Horváth Bence, Csepely Fanni, Csiszár Martin, Dergez Márk, Geröly Annamária, Horváth Barbara, Huszti Réka, Hegyi Zsombor Zsolt, Percze Luca, Arany Tímea, Staub Viktória, Farkas-Csányi Attila, Dudi Viktória, Hercsik Rebeka, Gfellner Fanni, Magyar János, Jurák Lili

Játéktér: Kovács Yvette Alida, jelmeztervező: Justin Júlia, rendezőasszisztens: Kiss Dávid, korrepetitor: Regovics Zsuzsa
Koreográfus: Krámer György

Helyszín: Zichy udvar

Esőnap: 8. 3. vasárnap 21.00
  Szereposztás
Eszter 
Stefancsik Annamária 
József 
Sánta László 
Manuel 
Zayzon Csaba 
Beverly 
Kovács Ágnes Magdolna 
René 
Kiss Dávid 
Tanú 
Molnár Ervin 
Marianne 
Oravecz Edit 
Riporter 
Sashalmi József 
Pokol Angyala 
Kiss T. István 
Frantisek 
Egyed Brigitta 
Joshua 
Varga András Zoltán 
A fiú 
Szelle Dávid 
  Stáblista
Rendező 
Vándorfi László 
Koreográfia 
Krámer György 
Jelmez 
Justin Júlia 
Díszlet 
Kovács Yvette Alida 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?