Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A NAGY NÉGYES
Zichy-kastély - Zichy udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ronald Harwood (Az öltöztető, illetve A zongorista Oscar-díjas szerzője) színdarabjában az örökifjúságról és a művészet hatalmáról mesél iróniával, sok humorral. Ünnepelt operaénekesek voltak. Mára visszavonultak. Egy békés művészotthonban él a tenor, a basszus és az alt – amikor egy nap váratlanul beköltözik a szoprán is. Teljessé vált az egykori legendás Nagy Négyes.
Minden szerep változatlan: a kamaszosan túlfűtött Rigoletto, a kacér Maddalena, az érzékeny Herceg, a kiszámíthatatlan Gilda. Sérelmek, vonzalmak mintha tegnap történtek volna, véd- és dacszövetségek mintha tegnap köttettek volna. És előttük a nagy feladat: egy Verdi-gála, hosszú évek után újra a közönség előtt. De olyan-e ma is a hangjuk, mint fénykorukban? Egyáltalán: hol ér véget a magánember és hol kezdődik a művész?

Az előadás a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház És Művészetek Háza és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésével jött létre.

CECILY ROBSON – MOLNÁR PIROSKA
JEAN HORTON – VÁRI ÉVA
REGINALD PAGET – SZACSVAY LÁSZLÓ
WILFRED BOND – BENEDEK MIKLÓS

Rendezte: Gálffi László

Helyszín: Zichy udvar

Esőnap: 07. 28. hétfő 21.00
  Szereposztás
Cecily Robson 
Molnár Piroska 
Jean Horton 
Vári Éva 
Reginald Paget 
Szacsvay László 
Wilfred Bond 
Benedek Miklós 
  Stáblista
Rendező 
Gálffi László 
Díszlet 
Khell Zsolt 
Jelmez 
Tordai Hajnal 
Világítás 
Bányai Tamás 
Producer 
Orlai Tibor 
Rendező munkatársa 
Jánoska Zsuzsa 
Fordította 
Zöldi Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?