Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZTÁLINVÁROS
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hamvai Kornél: SZTÁLINVÁROS a Kultúrház avatója bohózat

Sztálinvárosban mindenki a kultúrház megnyitójára készül. A gálaesten a kor ünnepelt művésznője is fellép, Rákosi elvtárs önmagáról mintázott szobrot küld ajándékba. A helyi vezetők koccintásra gyülekeznek, de a szobrot és a művésznőt elnyeli a föld. Rémült hajsza indul a menthető megmentésére. Karakteres szereplők küzdenek esendőn a kultúrház avatóünnepségén és így kerülnek még nagyobb és egyre kibogozhatatlanabb slamasztikába. Közben persze fény derül számos eredetileg elhallgatásra ítélt titokra, hibára. Például arra, hogy van erkély, de mégsincs, az avatásra ítélt kultúrház alatt pedig egy szép nagy atombunker lapul. Hogy mindebből miként találnak kiutat az elvtársak, azaz Sütő a kultúrházigazgató, Sulyok Ferenc párttitkár, valamint Remete Gyula tanácselnök vezette álomcsapat, az a novemberi premieren kiderül. Klasszikus hagyományokat követő bohózat egy korról, amikor mindenki résen van, de hiába. Szereplők:  Gulyás Hermann Sándor, Páder Petra, Quintus Konrád, Kiss Attila, Vándor Éva ( Jászai-díjas ), Gasparik Gábor, Jakab Csaba, Fritz Attila, Tőkés Nikoletta,  Polgár Lilla, Suplicz Mihály Játéktér: Tóth József  Jelmez: Kiss Julcsi Rendező: TÓTH JÓZSEF ( Jászai-díjas )
  Szereposztás
Színész 
Gulyás Hermann Sándor 
Színész 
Páder Petra 
Színész 
Quintus Konrád 
Színész 
Kiss Attila 
Színész 
Vándor Éva 
Színész 
Gasparik Gábor 
Színész 
Jakab Csaba 
Színész 
Fritz Attila 
Színész 
Tőkés Nikoletta 
Színész 
Polgár Lilla 
Színész 
Suplicz Mihály 
  Stáblista
Rendező 
Tóth József 
Jelmez 
Kiss Julcsi 
Játéktér 
Tóth József 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?