Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MARIO ROMS INTERZONE (A)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Brilliáns!" (Jazzthing)
"Talán az elmúlt időszak legjobb osztrák jazzalbuma." (Kleine Zeitung)
A trombitás zenekarvezető Mario Rom még nincs 25 éves, de már úgy beszélnek róla, mint az osztrák jazz egyik legnagyobb reménységéről. William S. Burroughs könycíméről elnevezett triójának zeneisége egy valamiben biztosan közös az Interzone írójának irodalmi világával, ebben a túláradó érzékenységgel és érzékiséggel telített zónában szinte minden megengedett, nincsenek szabályok.

Legyen az a 60-as évek jazze vagy modern funk, hard bop vagy avantgárd, afrikai vagy karibi ritmusok, szabad improvizáció vagy egy keserédes Ornette Coleman ballada, ők magukba szippantják a nyersanyagot, majd nagy svunggal a gázra lépnek, és megállíthatatlan nyers erővel tolják, ami a 'csövön kifér'.

'Semmi nem igaz' (Nothing is true) című tavalyi debütáló lemezük remek recenziókat, továbbá számos külföldi fellépést, turnét hozott, idén megjárták már Németországot, Csehországot, Mexikót és Olaszországot.

Mario Rom fiatal kora ellenére több osztrák zenei díj birtokosa, pár éve hazájából egyedüli zenészként választották ki a Generations Unit nevű nemzetközi projektbe, amellyel aztán CD-t is rögzítettek.

Lukas Kranzelbinder Ausztria egyik legkeresettebb ifjú nagybőgőse, 2011-ben az egyike volt annak az öt muzsikusnak, akiket meghívtak a New Austrian Sound of Music elnevezésű programba, ennek keretében a világ számos pontján képviselhette országát. Mellékállásban egyébként a különböző zenei stílusokat összeboronáló Polyamory Sound Festivál szervezője, valamint operaszerző, spanyol nyelvű darabját (Muchogusto) 2012-ben be is mutatták a Carinthischer Sommer nevű fesztiválon.

A kétszeres Hans Koller-díjas dobos, Herbert Pirker a csapat 'veterán' tagja, no nem az évei alapján, de úgy tartják, hogy szinte mindenkivel játszott már, aki számít az osztrák jazzben. Az Opus-ban egyébkánt tavaly már mi is hallhattuk a kivételes zongorista, David Helbock triójában.
"Nincs mellébeszélés, meg hablaty, csak a meztelen igazság." - írja a trióról egy lelkes ajánló, majd így folytatja: "Lépj be ebbe az Interzone-ba, ígérem, meggyőző előadás lesz. Ezek a gatyájukat is leszvingelik!"

Közreműködik:

Mario Rom - trombita
Lukas Kranzelbinder - nagybőgő
Herbert Pirker - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?