Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SAPSZON ORSI QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Sapszon Orsi zenészcsaládban született, így egészen kiskorától kezdve klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, kórusokban énekelt. Később a könnyűzene mellett tette le voksát, de a klasszikus gyökerek mindmáig nagymértékben hatnak Orsi zenei világára, éneklési stílusára. A nagyközönség többek között Geszti Péter Gringo Sztár nevű zenekarából, illetve az Octovoice nevű a cappella jazz énekegyüttesből ismerheti. Zongorista bátyjával, Sapszon Bálinttal többször is koncerteztek Amerikában, felléptek például a világ egyik legrangosabb koncerttermében, a Walt Disney Concert Hallban, valamint a Los Angeles-i Kalifornia Egyetemen (UCLA) európai jazzfesztiválján.

Saját zenekarát 2013 nyarán alapította Sapszon Orsi Quintet néven, s maga köré olyan kiváló jazzmuzsikusokat toborzott, akiket hangszereiken a legjobbak között tartanak számon a hazai színtéren. Repertoárjukban régi magyar dalok hallhatók, melyek a hangszerelők - Cseke Gábor, Fenyvesi Márton, Sapszon Bálint - sokszínűségének köszönhetően egy sajátos, derűsen melankolikus világba kalauzolják a hallgatót.

Közreműködik:

Sapszon Orsi - ének
Cseke Gábor - zongora
Fenyvesi Márton - gitár
Kiss Benedek - nagybőgő, basszusgitár
Juhász Márton - dob
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?