Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOZMA ORSI QUARTET - LEMEZBEMUTATÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Kezdeti színházas szerepeit követően Kozma Orsi számára az országos ismertséget a Jazz+Az együttes hozta meg, majd 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett. Az énekesnő 2007-ben megvált a vokál-csapattól, hogy szólókarrierjére koncentráljon, melynek kezdetén két popzenei albumot adott ki Szakos Krisztián dalszerzővel közösen. Közben vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor, Tolcsvay László, vagy Koncz Zsuzsa.

2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet és még abban az évben megjelentették első stúdióalbumukat, a Hide and seek-et, mely azonnal Fonogram-díj jelölt lett jazz kategóriában, s később Japánban is kiadták.

A lemez, illetve az arról kimásolt sláger a Jazzy Dalverseny különdíját, valamint a pécsi Fringe Fesztivál szakmai díját hozta meg a zenekar számára.
A kvartett második lemeze Embrace címmel 2010-ben látott napvilágot a szaxofonos Tony Lakatos vendégszereplésével.

A Kozma Orsi Quartet azóta is folyamatosan jelen van a nagyobb hazai és külföldi klubokban, fesztiválokon, 2011-ben például a Művészetek Palotájában a Jazztavasz keretében Vince Mai kanadai trombitaművésszel léptek fel.

A zenekar júniusban megjelenő vadonatúj stúdiólemezének címe Soulprints, s ezek a 'léleklenyomatok' kerülnek most az Opus színpadára.

Közreműködik:

Kozma Orsi - ének
Cseke Gábor - zongora
Hárs Viktor - nagybőgő
Pusztai Csaba - dob
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?