Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE: SZŐKE SZANDRA QUINTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőke Szandra énekesnő a legújabb generáció képviselője, ugyanakkor zenekarában a hazai jazz tapasztalt kiválóságait találjuk.

A kvintett zenei koncepciójában az újragondolt, egyéni hangvétellel tolmácsolt sztenderdek mellett hangsúlyos teret kapnak a saját szerzemények. Megfogalmazásuk szerint intim, finom zenét játszanak, amely a jazzt dalba oltott irodalomként definiálja. Szandra maga írja angol nyelvű szerzeményeit, melyeket Cseke Gábor hangszerel. Dalaikban a szövegek fontossága egyenrangú a muzsikáéval, történeteik a dallamokban is tükröződnek. Több stílust felölelő zenéjük ''révedező, titkolózó, kukucskáló'' muzsika, mely egyszerre invitál ringató utazásra és elgondolkodásra. A márciusban debütált Memory Palace című első saját szerzeményük a VII. Jazzy Dalversenyen harmadik helyezést ért el, Cseke Gábor pedig szintén ennek a dalnak a kapcsán megkapta a legjobb hangszerelőnek járó különdíjat. Koncertjükön a készülő lemezük anyagából játszanak. Szőke Szandra - ének Cseke Gábor - zongora Fekete István - trombita Oláh Péter - nagybőgő Pusztai Csaba - ütőhangszerek Az Opus Jazz Clubban ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható. Tel: (+36 1) 216 7894.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?