Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
V4 FESZTIVÁL: GRZEGORZ KARNAS TRIO (PL) ÉS LUKÁCS MIKLÓS - LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Grzegorz Karnas az egyik legeredetibb lengyel jazzénekes, népszerűsége nemzetközi szinten is méltán növekszik. Pár éve megnyerte a neves francia Crest Jazz Vocal énekversenyt, a szintén francia Jazzman magazin a meghatározó európai énekesek közé sorolta, továbbá fellépett az ugyancsak nagy presztízzsel bíró London Jazz Fesztiválon. Két éve, már négy lemezzel a háta mögött látogatott először Budapestre különleges hangszerelésű kvartettjével, melyben a két lengyel hangszeres - Adam Oleś (cselló) és Sebastian Frankiewicz (dob) - mellett a kivételes cimbalmos, Lukács Miklós képviseli a hazai színeket. A Jazzforum Budapest fesztiválon adott „elvarázsolt” kamarakoncertjük olyan jól sikerült, hogy a felvétel kiadása mellett döntöttek a BMC kiadóval.

A tavaly megjelent lemez bekerült a meghatározó jazz havilap, a The New York City Jazz Record éves listáján 2013 legjobb öt vokális jazzalbuma közé. „Grzegorz Karnas a jazz jövője felé pillant az elmúlt évek egyik legvonzóbb experimentális vokális jazz albumával” – írja róla méltatásában az újság kritikusa, Katie Bull.

Szintén újkeletű hír, hogy a legrangosabb francia szaklap, a Jazz Magazine recenziójában is kiváló minősítést kapott a kiadvány.

Az első találkozás óta eltelt időben, a további magyarországi és lengyelországi koncerteknek köszönhetően mélyült el az énekes és a cimbalmos zenei barátsága, így a BMC Records-szal közösen, valamint a Lengyel Intézet hathatós támogatásával az együttműködés folytatása mellett határoztak.

A cselló helyett ezúttal Michał Jaros nagybőgőssel kiegészülő négyesfogat februárban lemezfelvételt készített az Opus Jazz Clubban, s ennek az új, Vanga című albumnak a bemutatására kerül most sor.

Közreműködik:

Grzegorz Karnas - ének
Michał Jaros – nagybőgő
Sebastian Frankiewicz – dob
Lukács Miklós - cimbalom
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?