1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
HÉTKÖZNAPI ŐRÜLETEK
Thália Színház - Nagyszínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.9 / 10
1392 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Petr Zelenka: Hétköznapi őrületek cseh komédia A Thália Színház saját előadása. Bemutató: 2014. december 6.

Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.KbLrGJ1K.dpuf Prága, évekkel a rendszerváltás után. Mintha felnőni, megöregedni,szeretni, élni – újra kellene tanulni mindent. Petr egy éjjel elindul, hogy visszaszerezze a szerelmét, Janát. Ha el sem indul, Jana visszatalált volna hozzá magától. De Petr, a prágai Don Quijote mulatságos és megrendítő útján, hóbortos alakok és mágikus tárgyaik forgatagán át addigra messze jár. Csak a kérdés marad utána: hol az őrület, bennünk vagy körülöttünk?
Lírai komédia rengeteg humorral rólunk, akik közelről talán kicsit bolondnak látszunk, és távolról lehet, hogy nem is látszunk egyáltalán. - See more at: http://www.thalia.hu/index.php/main/program/hetkoznapi-oruletek_3124#sthash.KbLrGJ1K.dpuf

Szereposztás

Petr Pindroch Csaba
Anya Molnár Piroska
Apa Szombathy Gyula
Mokka Vida Péter
Jana Fodor Annamária
Ales Szabó Győző
Sylvie Grisnik Petra
Jiri Tamási Zoltán
Alice Tóth Eszter
Anna Gubás Gabi
Eva (próbababa) Bánovits Vivianne
Főnök, Férfi Mózes András

Stáblista

Rendező Béres Attila

Helyszín

Thália Színház
Budapest, 1065, Nagymező u. 22-24.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!