Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BARILLET-GRÉDY: A KAKTUSZ VIRÁGA
Bánfalvy Stúdió - Kálmán Imre Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Barillet - Grédy: A kaktusz virága
Zenés komédia Nádas- Szenes slágereivel, élőben kísér a Chameleon Jazz Band
A neves programajánló portál karakter-jellemzése szerint ”Julien nőtlen, szoknyapecér fogorvos. Stéphanie mogorva, maximalista asszisztensnő. Igor fiatal, helyét kereső reklámmodell. Antonia céltudatos, magabiztos lány.” E nem mindennapi jellembéli és társadalmi helyzetből fakadó különbözőségek mellett, - ahogy az egy kiváló dramaturgiájú darabban lenni szokott - „egy kezdeti füllentés e négy szereplőt képtelenebbnél képtelenebb helyzetekbe sodorja.” Talán túlzás nélkül állítható, hogy minden adott tehát egy helyzetkomikumokban bővelkedő fergeteges vígjátékhoz, amely a hatvanas években a nagyszerű komédiák egyik „őshazájából”, Franciaországból indult el világkörüli útjára, meghódította a Broadway-t is, s egy nagysikerű film – amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Walter Matthau, Ingrid Bergman vagy Goldie Hawn – forgatókönyvének alapjául is szolgált. Hazánkban az elmúlt évtizedekben is több színház tűzte sikerrel műsorára a darabot, amelynek legújabb premierjére 2013. nyarán került sor a Bánfalvy Stúdió előadásában. Nádas Gábor zenéjét és Szenes Iván halhatatlan dalszövegeit élő zenekar kelti életre neves közreműködők részvételével. A premier a Budapesti Nyári Fesztivál keretében a Városmajori Szabadtéri Színpadon került bemutatásra.

Szereposztás:
Julien: Gergely Róbert/Hujber Ferenc
Stéphanie: Détár Enikő/Xantus Barbara
Antonia: Kosik Anita
Norbert: Harmath Imre
Cochet úr, a betege: Schlanger András
Igor: Sándor Péter

Vokál/táncosok:
Görgényi Fruzsina,
Gere Orsi,
Horváth Gyula,
Budai Márton Zoltán,
Bankó Bence.Író: Pierre Barillet, Jean-Pierre Grédy
Fordító: Bognár Róbert
Rendező: Schlanger András
Zenei Vezető: Tóth Péter
Zeneszerző: Nádas Gábor
Dalszöveg szerző: Szenes Iván
Koreográfus: Kozma Attila
Jelmeztervező: Papp Janó
Díszlettervező: Szlávik István
Rendező munkatársa: Kickinger Gábor
Producer:HCS
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?