Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ ITT! - BRUSSELS JAZZ ORCHESTRA – „SWEETHEART THE DAREDEVIL”
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Frank Vaganée szaxofonos-zeneszerző által 1993-ban alapított Brussels Jazz Orchestra története bő húsz éve során nemcsak a koncerttermeket hódította meg sikerrel, hanem a némafilmek világát is.

2011-ben indított „BJO vs. Big White Screen” című projektjük részeként számos némafilmhez írtak vagy írattak zenét, miután a Brüsszeli Filharmonikusok partnereként feljátszották a valóságos díjesővel, több Oscarral is jutalmazott A némafilmes zenéjét. Legújabb, 2014 őszére elkészülő projektjükben két 1920-as és egy 1919-es némafilmmel fognak turnézni, melyekhez Loder Mertens, Florian Ross és Dieter Limbourg komponál kísérőzenét. A koncert első felét kitöltő Polyanna címszerepét a maga idején csak Amerika „Sweetheart”-jaként emlegetett legendás színésznő, Mary Pickford játssza, míg a másik két film főszereplője Chaplin és Buster Keaton legfőbb riválisa, az úgynevezett „daredevil comedy” királya, Harold Lloyd. Big band- és némafilmrajongók számára kötelező. Pollyanna (1920)
An Eastern Westerner (1920)
Captain Kidd’s Kids (1919) Zeneszerzők: Lode Mertens, Florian Ross, Dieter Limbourg Brussels Jazz Orchestra Művészeti vezető: Frank Vaganée
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?