Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOCSIS ZOLTÁN ÉS A ZENEAKADÉMIA SZIMFONIKUS ZENEKARA
Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nem először vezényli Kocsis Zoltán a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekarát, és remélhetőleg nem is utoljára. Hiszen a Nemzeti Filharmonikusok főigazgatójának irányításával lezajló próbafolyamat és koncert szellemi hozadékát és zenei intenzitását tekintve bizonnyal felér néhány félévnyi egyetemi stúdiummal a növendékek számára.

A koncert műsora három 19. századi művet tartalmaz, a 19. századi hangversenyeknek megfelelő nyitány-versenymű-szimfónia sorrendben. Csajkovszkij ritkán hallható, Shakespeare drámája nyomán komponált A vihar című darabja mellett Brahms I. szimfóniája, a kettő között pedig Grieg méltán népszerű a-moll zongoraversenye, melynek magánszólamát az ifjú kora ellenére számos versenygyőzelemmel büszkélkedhető, Junior Prima-díjas Gyöngyösi Ivett, Dráfi Kálmán és Némethy Attila növendéke játssza.

Műsor: Csajkovszkij: A vihar, op. 18
Grieg: a-moll zongoraverseny, op. 16
- szünet -
Brahms: I. (c-moll) szimfónia, op. 68 Közreműködik: Gyöngyösi Ivett (zongora), a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara Vezényel: Kocsis Zoltán
  Stáblista
Karmester 
Kocsis Zoltán 
Zongoraművész 
Gyöngyösi Ivett 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?