Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ ITT! - OLÁH KÁLMÁN EUROPEAN-AMERICAN QUINTET
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Angol trombitás, amerikai szaxofonos és bőgős, spanyol dobos, és magyar zongorista. A Zeneakadémia jazz tanszékének oktatója, a Liszt-díjas Oláh Kálmán valódi all-star csapatot hozott össze nagytermi koncertjére.

Valamennyien hangszerük legjobbjai, és ebben a formációban még soha nem játszottak együtt. A vendégeknek van még egy közös pontja: mindannyian nagy tisztelői Oláh Kálmán zeneszerzői munkásságának, amelynek része számos, a jazz és a klasszikus zene határvidékén elhelyezkedő kompozíció. Jelentőségét jól mutatja, hogy 2007-ben ő nyerte a Thelonius Monk Institute zeneszerzői díját. A koncert műsorának gerincét tehát Oláh Kálmán kompozíciói fogják nyújtani, de bizonnyal meg fognak szólalni jazz-sztenderdek is, mégpedig – joggal számíthatunk rá – elementáris előadásban. Oláh Kálmán (zongora); Gerard Presencer (trombita); Andy Middleton (szaxofon); Darryl Hall (bőgő); Esteve Pi Ventura (dob)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?