Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LISZT-KUKACOK AKADÉMIÁJA - MIT TUD A ZENEKAR?
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Azt mondják a tudósok – pszichológusok és antropológusok –, hogy kezelhetetlen az a társaság, amelyben harmincnál több ember van. Hogyan képes mégis működni a szimfonikus zenekar? Mit csinál a karmester, és mi a szerepe az egyes hangszercsoportoknak.

A felső tagozatos általános iskolásoknak (és szüleiknek, nagyszüleiknek, dédszüleiknek) szóló nagytermi koncerten Hámori Máté karmester az Óbudai Danubia Zenekar élén ezekre a kérdésekre fog választ adni, s hozzá Benjamin Britten 1946-os, Zenekari kalauz fiataloknak című darabját fogja segítségül hívni. A Henry Purcell egyik zenei témájára írott variációsorozatot Britten a brit nevelésügyi minisztérium felkérésére írta, s az a különös tulajdonsága van, hogy bár állami megrendelésre készült, mégis zseniális.

Műsor: Britten:Zenekari kalauz fiataloknak (Variációk és fúga egy Purcell-témára), op. 34. Közreműködik: Óbudai Danubia Zenekar Vezényel és mesél: Hámori Máté
  Stáblista
Karmester 
Hámori Máté 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?