Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
W. A. MOZART: A VARÁZSFUVOLA
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zeneakadémia Varázsfuvola-produkciója a Meláth Andrea által vezetett Ének Tanszék közelmúltbéli hallgatóira és a magyar operajátszás emelkedő csillagaira épül.

A közönség soraiba is fiatalokat invitáló előadás művészeti vezetője, Marton Éva és rendezője, a tanszék színpadi játék tanára, Almási-Tóth András magát a Zeneakadémiát, egészen pontosan a szecessziós zenepalotát állítja majd a középpontba s teszi az előadás díszletévé. Hisz mi más volna képes a sötétség és a fény, az értelem és az érzelmek, az emelkedett eszmék és a természeti ösztönök, Sarastro és az Éj királynője ellentétpárjait összhangba rendezni, ha nem a zene. Alkotók: Jelmez: Maison Marquise by Tóth Bori Karigazgató: Somos Csaba Szereplők: Az éj királynője: Varga Viktória Monostatos / Első pap: T. Gippert Béla 1. dáma: Horti Lilla 2. dáma: Vincze Klára 3. dáma: Vörös Szilvia 1. fiú: Kiss Tamás 2. fiú: Szabó Barnabás 3. fiú: Bobori Gábor Fuvolista: Scheuring Kata Közreműködnek: a Magyar Táncművészeti Főiskola növendékei és az Academia Hungarica Kamarazenekar Vezényel: Alpaslan Ertüngealp
  Szereposztás
Sarastro 
Gábor Géza 
Tamino 
Rab Gyula 
Pamina 
Szemere Zita 
Papageno 
Gaál Csaba 
Papagena 
Zavaros Eszter 
Öreg pap 
Dani Dávid 
  Stáblista
Rendező 
Almási-Tóth András 
Fordító 
Varró Dániel 
Díszletkoncepció 
Almási-Tóth András 
Művészeti vezető 
Marton Éva 
Díszletterv 
Lisztopád Krisztina 
Koreográfia 
Juronics Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?