Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
C. P. E. BACH 300 - CONCERTO ARMONICO BUDAPEST - BILLENTYŰS PÁRBAJ
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A globalizált gyorséttermek és az uniformizált Steinway-zongorák világuralmának korában hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy voltak olyan korszakok, ilyen volt például a 18. század, amikor a hangszerek sokkal gazdagabb tárházából, többféle típusú, konstrukciójú, hangzású és stílusú instrumentum közül válogathattak a billentyűs játékosok.

A Zeneakadémia Koncertközpont által szervezett C. P. E. Bach-hétvége, amely a 300 éve született, legtehetségesebb Bach-fiú előtt tiszteleg, valódi különlegességeket felkínáló hangversennyel zárul. A legendás billentyűs játékos, C. P. E. Bach egy csembalóversenye mellett a Concerto Armonico Budapest művészeti vezetője, Spányi Miklós egy új – de 18. századi stílusú – műve hangzik el, a koncert zárásaként pedig C. P. E. Bach kettősversenye fortepianóra (vagyis kalapácszongorára) és csembalóra. E különleges billentyűs párbajban a Zeneakadémia tanára, Kemenes András lesz Spányi Miklós ellenfele, vagy ha úgy tetszik: muzsikus partnere.

Műsor: C. P. E. Bach: C-dúr csembalóverseny (Wq 20)
Spányi Miklós: Kompozíció csembalóra és vonósokra (ősbemutató)
C. P. E. Bach: Esz-dúr kettősverseny csembalóra és fortepianóra (Wq 47) Közreműködik: Spányi Miklós (csembaló), Kemenes András (fortepiano) Concerto Armonico Budapest (koncertmester: Ábrahám Márta, művészeti vezető: Spányi Miklós)
  Stáblista
Csembalóművész 
Spányi Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?