Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FISCHER ANNIE 100 - A PÁLYATÁRSAK
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A száz évvel ezelőtt született Fischer Annie előtt tisztelgő, a Zeneakadémia által szervezett minifesztivál második koncertjén a varázslatos Annie néni kollégái, barátai, növendékei tisztelegnek a 20. század egyik legjelentősebb zongoristájának felejthetetlen emléke előtt.

A pótunoka Szutrély Katalin, az utolsó évek egyik legfontosabb barátja, Prunyi Ilona, az ugyancsak barátként kezelt két magánnövendék, Csoba Tünde és Varga Csilla, valamint kamarapartnereik Fischer Annie hatalmas repertoárjából válogatnak. Bár Fischer Annie soha nem tanított a Zeneakadémián, szellemisége nagyon is él az intézményben. Ahogy a koncerten is fellépő Dráfi Kálmán tanszékvezető fogalmazott egy interjúban: „Nagy ajándéka az életemnek, hogy Fischer Annie évekig tanított. Tőle kaptam a Dohnányi-féle szemléletet, amit szeretnék a tanszéken feléleszteni, felerősíteni.”

Műsor: Brahms: Variációk egy Paganini-témára, op. 35
Schumann: Asszonyszerelem, asszonysors, op. 42
Chopin: 24 prelűd, op. 28 - részletek
Dohnányi: Vízesés, op. 41/4
Chopin: Grande valse brillante, op. 18
Liszt: Il sospiro
Schumann: Esz-dúr zongoranégyes, op. 47 Közreműködik: Szutrély Katalin (szoprán); Csoba Tünde, Dráfi Kálmán, Prunyi Ilona, Varga Csilla (zongora); Somogyi Péter (hegedű); Konrád György (brácsa); Vámos Marcell (cselló)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?