Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DALESTEK A ZENEAKADÉMIÁN - IAN BOSTRIDGE ÉS THOMAS ADES - TÉLI UTAZÁS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Napjaink egyik legjelentősebb tenorja, az idén ötvenéves angol Ian Bostridge későn érő típus. Énekesi karrierje 27 éves korában indult.

Persze előtte se vesztegette az időt: Oxfordban, illetve Cambridge-ben tanult történelmet és tudományfilozófiát, s 1990-ben doktorált, disszertációja pedig A boszorkányság és alakváltozatai, 1650–1750 címmel könyv formában is megjelent, s a felvilágosodás korát megelőző időszak démonológiai alapműveként tartja számon a szakma. Ami énekesként illeti, hosszan lehetne sorolni lemezeit, díjait, muzsikus partnereit, és a nagy koncerttermeket, ahol fellépett. Felesleges. Ian Bostridge a mélyen intellektuális énekesek kihalófélben lévő fajának képviselője, akit muszáj meghallgatni. Különösen, ha Schubert utolsó dalciklusát, a Winterreisét énekli, az ezredforduló legjelentősebb brit zeneszerzője, Thomas Adès zongorakíséretével. Műsor: Schubert: Téli utazás (D. 911) Közreműködik: Ian Bostridge (tenor); Thomas Adès (zongora)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?