Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HANYISTÓK (VASKAKAS BÁBSZÍNHÁZ)
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pallai Mara: Hanyistók, avagy a grófkisasszony és a lápi szörny története
gyerekelőadás
A Vaskakas Bábszínház előadása.
Az előadás ideje: 5 éves kortól, 65 perc Valamikor réges-régen a kapuvári halászok fönt, a Hanyban egy gyereket fogtak ki a Király tóból, aki ugyan teljesen meztelen volt, de mégsem fázott, mert testét halpikkelyek fedték. Félig ember volt, félig hal: ujjai között úszóhártya feszült. Főtt ételt nem evett meg, kígyókkal, békákkal táplálkozott. Behozták a kapuvári várba, s mivel nem tudták, hogy meg van-e keresztelve, hát megkeresztelték. A keresztapaságot maga a tiszttartó vállalta. A keresztségben az István nevet kapta, s mert a Hanyban találták, hát elnevezték Hany Istóknak.

A mese a magányról, a kirekesztettségről és a másságról szól. Meg az elfogadásról. A lápi lény legendája a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Az előadásban részletek hangoznak el Jean-P
  Szereposztás
Hanyistók 
György Zoltán Dániel 
Kisasszony 
Gergely Rozália 
Grófné 
Ragán Edit 
Szakácsnő 
Rab Viki 
Komornyik 
Szukenyik Tamás 
Cseléd 
Kocsis Anna 
Monsieur 
Bora Levente 
  Stáblista
Rendező 
Tengely Gábor 
Tervező 
Michac Gábor 
Mozgás 
Fejes Kitty 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?