Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉN ÉS A KISÖCSÉM
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Ábrándok, vágyak, szerelem, szerelem és szerelem - Eisemann Mihály és Szilágyi László Én és a kisöcsém című örökzöld klasszikusában, a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán.

"Én és a kisöcsém,
Fütyülünk a nőkre az idén…"

Az igazán jó történetek egy mondatban is összefoglalhatóak, például így: Kató, a gazdag tápszergyáros ábrándos, aluszékony lánya férfinak öltözve az itáliai Velencéig szalad, hogy megleckéztessen egy nagyképű, nőgyűlölő fickót.

Az Én és a kisöcsém 1934-es százas szériát megért operettszínházi ősbemutatója óta is rendületlenül vissza-visszatérő sikerdarabja a magyar színházak repertoárjának. Most Lőrinczy Attila átdolgozásában, Bolba Tamás nagyzenekari hangszerelésében, Lőcsei Jenő koreográfiájával kerül színre, operett- és musicalcsapattal, igazi sztárszereposztásban. A Rómeó és Júlia musical legendás párosa, Szinetár Dóra és Dolhai Attila ezúttal Kató és Andersen figurájában, egy új műfajban bizonyít, Mészáros Árpád Zsolt pedig az operett világában most debütáló fiatal művészt, Simon Pannát kapja partneréül. Kabos Gyula egykori szerepében, vendégként Jordán Tamás és az Operettszínház kedvelt komikusa Faragó András látható.

Hogy mi lehet a mű örök sikerének titka? Talán az, hogy ebben a darabban minden együtt van, ami a zenés előadásokat élteti - jól megrajzolt, eredeti figurák, fergeteges humorral megírt fordulatos történet, szellemes szövegű örökzöld slágerek, mint például az "Egy kicsit angyal legyen, egy kicsit démon...“, a "Csa-csa-csak egy csöppet ittam, kérlek...“ és a  "Ma Velence szebb, mint máskor...“

És történik mindez a költői nevű Zabakol tápszergyárban, illetve Velence színpompás kulisszái közt. Bolondos hőseink átöltözések, szerepjátékok és titkos küldetések közepette keresik igazságukat és boldogságukat.

Mesés darab különleges szereposztásban, mellyel nem csak a budapesti színházi élet tavaszi szenzációját kínáljuk, de egy velencei társasutazást is. Rendezője Réthly Attila. Tartsanak velünk Önök is!
  Szereposztás
Kelemen Kató 
Szinetár Dóra 
Kelemen Kató 
Simon Panna 
Andersen 
Dolhai Attila 
Andersen 
Mészáros Árpád Zsolt 
Vadász Frici 
Szendy Szilvi 
Vadász Frici 
Peller Anna 
Dr. Sas 
Homonnay Zsolt 
Dr. Sas 
Csonka András 
Dr. Vas 
Peller Károly 
Dr. Vas 
Magócs Ottó 
Zolestyák 
Faragó András 
Kelemen Félix 
Földes Tamás 
Kelemen Félix 
Jantyik Csaba 
Piri 
Janza Kata 
Piri 
Kapócs Zsóka 
Lívió 
Szerényi László 
Lívió 
Barkóczi Sándor 
Végrehajtó / Utas / Vendég 
Benkóczy Zoltán 
Pincér 
Oláh Tibor 
  Stáblista
Rendező 
Réthly Attila 
Művészeti vezető 
Kerényi Miklós Gábor 
Koreográfia 
Lőcsei Jenő 
Karigazgató 
Drucker Péter 
Jelmez 
Velich Rita 
Díszlet 
Túri Erzsébet 
Karmester 
Szabó Mónika 
Zenei vezető 
Bolba Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?