Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUGUSZTA KISASSZONY KÜLÖNÖS TAVASZA
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
Gyerekjáték - és, persze: báb

Auguszta kisasszony nagyon-nagyon kedves nő, és nagyon-nagyon szereti a gyerekeket. Pedig a házban lakó gyerekek csöppet sem kedvesek, finoman szólva sem udvariasak, és Auguszta kisasszony minden igyekezete ellenére sem szeretik a nagyon-nagyon kedves hölgyet. Ami annál is érthetetlenebb, hiszen Auguszta soha, de soha nem kiabál velük, ellenben mindig (és nagyon-nagyon kedvesen) emlékezteti őket a helyes viselkedésre. Egy kivételesen csapnivaló napon, amikor Auguszta kisasszony lázas betegen nyomja odahaza az ágyat, váratlanul megjelenik a szobájában egy ismeretlen kisgyerek. Nagyon-nagyon kedves, és nagyon-nagyon udvarias - mégis sikerül kihoznia a mindig nyugodt Auguszta kisasszonyt a sodrából... Rendező  Kolozsi Angéla
  Stáblista
Rendező 
Kolozsi Angéla 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!