Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUGUSZTA KISASSZONY KÜLÖNÖS TAVASZA
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
Gyerekjáték - és, persze: báb

Auguszta kisasszony nagyon-nagyon kedves nő, és nagyon-nagyon szereti a gyerekeket. Pedig a házban lakó gyerekek csöppet sem kedvesek, finoman szólva sem udvariasak, és Auguszta kisasszony minden igyekezete ellenére sem szeretik a nagyon-nagyon kedves hölgyet. Ami annál is érthetetlenebb, hiszen Auguszta soha, de soha nem kiabál velük, ellenben mindig (és nagyon-nagyon kedvesen) emlékezteti őket a helyes viselkedésre. Egy kivételesen csapnivaló napon, amikor Auguszta kisasszony lázas betegen nyomja odahaza az ágyat, váratlanul megjelenik a szobájában egy ismeretlen kisgyerek. Nagyon-nagyon kedves, és nagyon-nagyon udvarias - mégis sikerül kihoznia a mindig nyugodt Auguszta kisasszonyt a sodrából... Rendező  Kolozsi Angéla
  Stáblista
Rendező 
Kolozsi Angéla 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?