Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAYA HAJÓJA
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 71 értékelés alapján
  Leírás
Parti Nagy Lajos: Maya hajója animációs mesejáték bábokkal, Picasso képeinek nyomán A Stúdió K és a Jászai Mari Színház, Népház közös produkciója

Paulette úgy ficánkolt gazdája és játszótársa ölében, mint a partra vetett hal. Maya aggódva szorította magához kedvenc játékát, az örökké nyüzsgő kis vitorlást, aki inkább hasonlított egy dakszlira, mint egy versenyhajóra. Épp most tanulták az iskolában, hogy milyen veszedelmes az óceán, hogy emeletes luxushajók is könnyen odaveszhetnek egy gonosz tengeri viharban. Hogyne féltené hát Maya örökké kényeskedő, rakoncátlan kedvencét, aki örökké világgá akar menni...
  Stáblista
Rendező 
Fodor Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?