Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PER OLOV ENQUIST: A TRIBÁDOK ÉJSZAKÁJA
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 92 értékelés alapján
  Leírás
Idő: 1889. A leghíresebb és legellentmondásosabb svéd írót, August Strindberget lehetetlenné teszik hazájában. Áttelepül Dániába, ott próbál újra a felszínre kerülni. Ezt a helyzetet írta meg Strindberg ma élő, ugyancsak híres honfitársa, Enquist, aki a nagy elődöt választotta darabja hősének.

Koppenhága egyik színházában Strindberg egyfelvonásosát, Az erősebb című színdarabot próbálják. Siri, az író válófélben lévő felesége játssza a főszerepet, a másik nőt pedig Marie David, Siri barátnője. A próbán Strindberg is jelen van, aki kisebbségi érzéseitől gyötörten mindenkibe beleköt. A színpadi próba és a valóság tragikomikus konfliktusaiból egyre újabb és újabb igazságok bontakoznak ki.
  Szereposztás
Színész 
Crespo Rodrigo 
Színész 
Bakonyi Csilla 
Színész 
Major Melinda 
Színész 
Schruff Milán 
  Stáblista
Rendező 
Guelmino Sándor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?