Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MOZART: REQUIEM A MAGYAR VIRTUÓZOK KAMARAZENEKAR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL
Mátyás Templom

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Klasszikus esték a Budavári Mátyás Templomban. A Magyar Virtuózok a legtöbbször fellépő hazai kamarazenekarrá vált az elmúlt évek során. Az év végéig - rendszerint szombat esténként - megint szól muzsika a Mátyás-templomban, de decemberben a karácsonyi ünnepkör miatt minden hétvégén hangversenyt tartanak.

Bach, Händel, Vivaldi, Cherubini, Corelli, Telemann, Mozart, Schubert, Donizetti, Bizet, Gounod, Liszt és Franck muzsikája szólal meg a budavári Mátyás-templomban. A Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével szervezik a hangversenyeket, a művészeti vezető és szólista Szenthelyi Miklós hegedűművész. Wolfgang Amadeus Mozart a Requiemjét (K. 626) (d-moll) 1791-ben írta. Ez Mozart utolsó műve, talán a legnagyszerűbb és legelismertebb munkája.
  Stáblista
Zenei vezető 
Szenthelyi Miklós 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1014, Szentháromság tér 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?