Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
Á LA CARTE: LIEBESTOD
Budapest Music Center - Budapest Music Center_

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Klasszikus és jazz zenészek szokatlan vallomásai, emlékezései, elmélkedései szerelmeikről és szerelmeik szerelmeinek szerelmeiről. Pubertás Wagner-Mahler, felnőttes Lars von Trier és őszes Nat King Cole romantika az acapella és jazz kedvelőinek.Az Á la cARTe független professzionális zenei társulás, kamarakórus, kreatív gondolkodó együttes, s ezzel hiánypótló szerepet tölt be Magyarország zenei életében. Tagjai fiatal hivatásos énekesek, akik a megszokottól eltérően magas szintű elméleti képzésben is részt vettek – ennek köszönhető az együttes széles repertoárja, mely a klasszikus kórusirodalmon kívül zenekari vagy hangszeres műveket, filmzenét, könnyűzenét is tartalmaz. Az 'à la carte' kifejezés hagyományosan az étlapról szabadon választást jelenti – esetükben erre a széles műsortárra, stílusismeretre, magukat minden helyzetben feltalálásra/feltálalásra utal.

Alkotó előadók: Á la cARTe, Joe Fritz Band
Hang: Gáti Péter
Rendező: Philipp György
  Stáblista
Rendező 
Philipp György 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?