Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOBILMÁNIA
Barba Negra Track

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1051 értékelés alapján
  Leírás
A Mobilmánia magyar rockegyüttes, amely 2008-ban alakult egykori P. Mobil-tagokból. Alapvető koncepciója az volt, hogy a több átalakulást megélt P. Mobil dalai annak az énekesnek az előadásában legyenek hallhatók koncerteken, akihez a közönség nagy része köti őket, illetve bizonyos dalokat a három énekes együtt adjon elő. Bemutatkozó koncertjüket 2008 tavaszán Székesfehérváron tartották a Fezen Klubban.

A koncerteken rendszeres előzenekar a RockBand, amely szünet nélkül adja át helyét a Mobilmániának (2009-ig Zeffer mellett a két gitáros és a dobos is a színpadon maradt, 2010-től pedig valamennyi RockBand-tag közreműködik a Mobilmániában is). A koncertsikerek nyomán ajánlatot kaptak lemez megjelentetésére. Úgy döntöttek, ne régi dalok kerüljenek fel újra játszva, hanem készüljenek új szerzemények. Az album 2008 decemberében jelent meg Ez a mánia címmel. Befejezését Tunyogi Péter már nem érhette meg, de még hallható rajta a hangja két dalban (igaz, rövid ideig, szöveg nélkül), továbbá egy szerzeménye is felkerült. Az ő halála után a zenekar úgy döntött, folytatja működését, átszervezett koncertműsorral. Tunyogiról minden koncerten megemlékeznek egy dal erejéig énekhangjának bejátszásával. 2009 áprilisában a Petőfi Csarnokban adtak nagyszabású koncertet, neves vendégekkel: Földes László (Hobo), aki korábban több ismert P. Mobil-sláger szövegét írta, Tunyogi Bernadett, az elhunyt énekes lánya, az Echo Quartettvonósnégyes, valamint a P. Mobil korábbi dobosai: Pálmai Zoltán, Döme Dezső, Herpai Sándor és Németh Gábor. A koncertről DVD is megjelent. 2010 elején átalakult a zenekar, részben a RockBandben lezajlott változások következtében. A korábbi P. Mobil-tagok közül Donászy Tibor is csatlakozott, aki már 2008-ban is helyettesítette néhány koncerten Borbély Zsolt dobost. Vikidál Gyula több előadásos színházi fellépésekre kapott felkérést, emiatt kilépett, bár vendég fellépőként számítanak rá a későbbiekben. Vámos Zsolt gitárost pedig Szentkirályi János váltotta fel. Az új felállásban készült el év végére a második nagylemezük. 2013 augusztusában Szentkirályi János kilépett. A hivatalos magyarázat szerint külföldi karrierjére kíván koncentrálni, ezt azonban ő maga cáfolta. Utódja, Kispál Balázs a szeptemberi MetalWar Festen mutatkozott be. Decemberre elkészült az előző évi PeCsa-koncert háromdimenziós felvétele, ami úttörőnek számít a magyar könnyűzenében. A felvétel megjelent blu-rayen és moziban is bemutatták. Év végén újabb tagcserét jelentettek be: Rudán Joe távozott az együttesből, utóda a tervek szerint 2014 tavaszán fog bemutatkozni.
  Stáblista
ének 
Vikidál Gyula 
ének 
Tunyogi Péter 
ének 
rudán joe 
billentyűs hangszerek,  
zeffer andrás 
basszusgitár, ének 
kékesi lászló 
gitár (kísérőzenész) 
Vámos Zsolt 
gitár (kísérőzenész) 
kozma tamás 
dob, ütőhangszerek (kísérőzenész) 
borbély zsolt 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1117, Neumann János u. 2. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?