Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WEST SIDE STORY - DANCE SHOW
RAM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1051 értékelés alapján
  Leírás
Két stílus, két banda, két szív, mely egy közös célért dobog és a tánc szeretete, ami végül feloldja az ellentéteket.A mai korban játszódó történetben, két napjainkban is népszerű táncstílussal találkozhatunk, mely jellegénél fogva nagy ellentéteket szül a két tábor között.
A Hip-hop és a Latin táncosok rivalizálását, kényszerült együtt dolgozását és egy nem várt szerelem kibontakozását kísérhetjük figyelemmel.
Főhőseink két teljesen különböző táncstílust képviselő csapatból találnak egymásra, de szerelmük kiteljesedését a bandák közötti jelentős ellentét nehezíti, olykor pedig ellehetetleníti.

A már jól ismert Rómeó és Júlia, az ebből modernizált West Side Story és napjaink híres táncos filmjei adták az ötletet ahhoz, hogy létre hozzunk egy fúziós táncelőadást.
A West Side Story Dance Show abban különbözik a többi táncszínházi előadástól, hogy a hip-hop, a latin, a swing, a modern és a kortás táncokat nem csak bemutatja, de fúzionálja is. Minden egy helyen. Tánc, szerelem, csalódás, háború, béke és végül a kiteljesedés. Ha szeretnél egy felejthetetlen estét, jó zenékkel és szuper koreográfiákkal, itt a helyed.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?