Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TANGOSWING FESTIVAL BUDAPEST - EVENING PARTY TICKET WEDNESDAY
Budai Vár - Savoya Terasz - Budai Vár - Savoya Terasz

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.8 / 10) - 33 értékelés alapján
  Leírás
Ha tudod, hogy mit jelent ez két mondat: ITT A HELYED!
Ha fogalmad sincs róla: ITT A HELYED!
Ha csak az egyiket érted: ITT A HELYED! Az az ötletünk támadt, hogy csináljunk egy olyan fesztivált, ahol a zenét és táncot szerető emberek találkozhatnak és esetleg ismerkedhetnek egymással, különböző sílusokkal, érzésekkel, lehetőségekkel a pártáncon belül. Lesznek órák mind argentin tangóban és Lindy-hopban a teljesen kezdőtől a haladóig, kipróbálhatjátok a szteppet, a tangovalsot, a milongát, charlstont vagy dolgozhatsz a zenértéseden mind a tangón mind a jazz zenén belül. Ezen kívül lesz még tánctechnika, hogy jól megdolgozd a tested a nyári vetkőzös időszakban:) Lesznek partik (nagyok és kicsi, kint és bent), szinházi est a Müpában az összes tanár fellépésével, koncertek és móka-kacagás!!

Tanárok:

Lennart Westerlund
Alexandra Alchimovich
Maria Filali
Gianpiero Ya Galdi

Programok:

Tango & Swing Festival
Workshopok
Milongák
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?