Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE KINGS CONSORT - HÄNDEL: MESSIÁS
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Nagyterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Huszonnégy nap. 1741 augusztusában ennyi idő alatt írta meg Händel a Messiás 259 oldalas kéziratát. A darabban persze talán ez a legkevésbé különleges, hiszen Händel többnyire ilyen munkatempóban dolgozott.

Sokkal izgalmasabb, hogy a Dublinban jótékonysági hangversenyen bemutatott mű miként vált már Händel életében kultikus darabbá, s jutott el a 19. századi, olykor több ezer énekest és muzsikust megmozgató monstre előadásokig. A Zeneakadémián ezúttal az eredeti körülményeket felelevenítő, historikus előadásban lesz hallható a mű, az angol régizenészek legendás képviselője, Robert King és együttese előadásában. A King által még cambridge-i diákkorában, 1980-ban alapított King’s Consort Anglia egyik legjelentősebb régizenei formációja, amely kilencven lemezzel, több mint egymillió eladott példánnyal, rengeteg turnéval és számos zenetörténeti felfedezéssel büszkélkedhet. Az együttes Robert King vezényletével Händel valamennyi jelentős művét játszotta, vagyis Messiás-előadásuk referencia értékkel bír: régizene-rajongóknak kötelező. Händel: Messiás (HWV 56) Lorna Anderson (szoprán), Catherine Hopper (alt), Joshua Ellicott (tenor), David Wilson-Johnson (basszus) The King’s Consort Vezényel: Robert King
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?