Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
WENZEL FUCHS KLARINÉTESTJE
Liszt Ferenc Zeneakadémia - Solti Terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az osztrák klarinétművész, Wenzel Fuchs Mozart kedvenc hangszerének egyik legjelentősebb művésze: a berlini Hanns Eisler Zeneművészeti Fősikola tanára, a Berlini Filharmonikusok szóló klarinétosa, aki rendszeresen tart mesterkurzusokat szerte a világon.

December elején például a budapesti Zeneakadémián, s ehhez kapcsolódik hangversenye a Solti Teremben. A klarinétos kamarairodalom három csúcsdarabját fogja előadni, válogatott magyar művészek partnereként: a legendás jazzklarinétosnak, Benny Goodmannek és a nem kevésbé legendás hegedűművésznek, Szigeti Józsefnek komponált Bartók-trió mellett, az ugyancsak Goodmannek írott, bár Arthur Honegger zeneszerzőkollégának ajánlott B-dúr Poulenc-szonáta mellett a klarinétrepertoár egyik kulcsdarabja, a klarinétra, csellóra és zongorára írott kései Brahms-trió is elhangzik a koncerten. Műsor: Poulenc: B-dúr klarinétszonáta (FP 184)
Messiaen: Kvartett az idő végezetére – 3. tétel: Madarak szakadéka
Bartók: Kontrasztok (BB 116)
-szünet-
Schumann: Három románc, op. 94
Brahms: a-moll klarinét trió, op. 114 Közreműködik: Wenzel Fuchs (klarinét), Szabadi Vilmos (hegedű), Perényi Miklós (gordonka), Dráfi Kálmán, Mukeda Narihito (zongora)
  Stáblista
Hegedűművész 
Szabadi Vilmos 
Gordonkaművész 
Perényi Miklós 
Zongoraművész 
Dráfi Kálmán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

A Zeneakadémiára lehetőleg kinyomtatott utalvánnyal érkezz. Ha valamiért gondot okoz a nyomtatás, ne ess kétségbe, ilyen esetben okostelefonon is be tudod mutatni a megvásárolt jegyet.
  Cím
1061, Liszt Ferenc tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?